Despre noi

 

Pentru ca avem acces la sisteme de rezervare cu mii de destinatii si pentru ca reusim sa gasim cele mai avantajoase variante pentru voi, consideram ca flexibilitatea este punctul nostru forte. Eforturile sunt directionate spre a va oferi voua ,clientilor nostri, cele mai bune conditii. Am dovedit seriozitate cand am raspuns prompt cerintelor, cand am oferit siguranta si confidentialitate, reusind astfel sa ne castigam parteneri. Valorile pe care noi le promovam sunt fundatia pe care am aparut, ne-am dezvoltat si din care vom creste in viitor.

 

Si pentru ca a venit vorba de viitor si suntem o echipa tanara cu planuri mari, ne-am gandit sa le impartasim cu voi. In primul rand dorim mentinem standardul de calitate cu care v-am obisnuit, ba mai mult, cu ajutorul vostru, prin feedback-ul pe care-l oferiti, vom imbunatati serviciile noastre. Pe viitor vom cauta sa venim mai aproape de voi, atat in Bucuresti, cat si in alte orase din tara. Urmeaza in curand sa ne extindem plaja de oferte si servicii si, desigur, oriunde va fie ViaEuropa!

 

 

 

Departamente 

 

Calatorii de afaceri si Evenimente

Fie ca trebuie sa ajungi in Londra la sediul central al companiei, la Tokyo sa extinzi afacerea sau ca vrei sa organizezi o conferinta cu reprezentanti din lumea intreaga, noi iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie: transport, cazare si organizarea evenimentelor pe care le doresti.

 

Bilete de avion

Noi te ducem orinde in lume, rapid si sigur. Sistemele pe care le utilizam ne permit sa-ti rezervam bilete de avion la data dorita, cu compania dorita, in functie de preferintele de comfort sau tipul de zbor, low cost sau cursa regulata, in doar cateva minute. In plus iti oferim posibilitatea te a-ti rezerva si o camera de hotel in locatia dorita. Si, pentru ca am spus sigur, la noi iti poti face asigurarile de care ai nevoie, pentru o experienta lipsita de griji.

 

Turism extern

De la relaxare la adrenalina, de la ruine la zgarienori, de la civilizatie la salbaticie noi iti oferim o gama diversificata de locuri in care iti poti petrece vacanta. La plaja sau pe munte, in oras sau pe mare vei avea parte de experiente de neuitat impreuna cu prietenii sau familia sau singur. Te purtam pe toate continentele si-ti aratam lucruri minunte care-ti vor taia rasuflarea cu conditia sa ne povesteti cum a fost.

www.via-europa.ro

Turism intern

Romania, probabil cea mai frumoasa tara de pe Batranul Continent, isi deschide bratele si-ti ureaza un calduros “Bine ai venit!”, cu sare si pita. Cate locuri sunt frumoase in tara asta, noi le stim pe toate si ti le aducem pe tava, tu doar sa incepi de unde vrei.